HappyOrNot HappyOrNot
Takaisin

Uutiset & Blog

HappyOrNot on PRH:n Helmikuun Tavaramerkki

HappyOrNot Helmikuun Tavaramerkki

HappyOrNot on nostettu Patentti- ja rekisterihallituksen artikkelissa helmikuun tavaramerkiksi.

”HappyOrNot Oy:n pikapalautehymiöt ovat tuttuja ympäri maailmaa. Yrityksen nimi ja logo rekisteröitiin tavaramerkeiksi heti alkuvaiheessa, hymiöt kuviomerkiksi myöhemmin. Nyt yrityksellä on kymmenen kansallista rekisteröintiä. Myös kansainvälistä suojaa on haettu ripeästi uusille alueille lähdettäessä.

Viimeisen kolmen vuoden aikana HappyOrNot on alkanut tarkastella aineettoman omaisuuden suojauksia entistä aktiivisemmin ja ennakoivasti. Suojauksen vahvistamiseksi helmikuussa 2020 rekisteröitiin omaksi tavaramerkiksi yrityksen nimen ja hymiöt sisältävä kuviomerkki, jossa on sanallinen osa.

– Meidät tunnetaan hymiöistä, mutta haluamme tehdä tunnetuksi myös yrityksemme nimeä ja vahvistaa näin brändiämme, kertoo varatoimitusjohtaja Sami Hero.”

Lue koko artikkeli täältä: https://bit.ly/3b0sKoh

Share
Tweet
Email
WhatsApp
Share