Uutiset & Blog

Takaisin
Tampere Smart City Week -banneri

Tampere Smart City Week mittaa kävijätyytyväisyyttä HappyOrNot-palvelun avulla

Tammikuun lopussa toista kertaa järjestettävä Tampere Smart City Week esittelee älykaupunkikehitystä eri tapahtumien muodossa. 25.–31.1.2020 järjestettävien tapahtumien kautta osallistujat pääsevät tutustumaan, miten Tampereen seudulla luodaan innovatiivisia, digitaalisia ja kestäviä älykkään kaupungin ratkaisuja.

Smart City Weekin osallistujien tyytyväisyyttä mitataan nyt ensimmäistä kertaa paikan päällä HappyOrNot-palvelun avulla. Eri tapahtumista löytyvien hymiölaitteiden avulla kävijät voivat arvioida tapahtuman onnistumista, siihen vaikuttaneita tekijöitä sekä antaa palautetta ja kehitysehdotuksia. Tapahtumajärjestäjät puolestaan voivat seurata palautteita reaaliajassa tapahtuman aikana, ja tehdä tarvittaessa .

HappyOrNot-palvelulla mitataan tyytyväisyyttä seuraavissa Tampere Smart City Week -tapahtumissa:

La 25.1. Tiedon Valoa – Tampere-talo
Ma 27.1. trEsports – Monitoimitalo 13
Ti 28.1. – To 30.1. Smart City Mindtrek – Finnkino Plevna
Pe 31.1. – Tampere Business Forum 2020 – Tampere-talo

Tutustu Tampere Smart Weekin ohjelmaan tarkemmin täällä.

Share211
Tweet
Email
WhatsApp
Share